Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kérdezz-Mi segítünk!

2008.12.09
                    Üdvözlünk!   
 
 
 
 
Kép
 Kérdésed,gondod van,és nem tudod megosztani másokkal?Vagy csak nem mered senkinek sem elmondani a problémád?Akkor ezt a cikket Neked találták ki! Írj ide,vagy ha nem akarod hogy más is lássa,akkor szerkesztőségünkbe.Mi segítünk problémád megoldásában! Kérdésekre 5 munkanapon belül válaszolunk.Írj nyugodtan,akár névtelenül is!  Várjuk a leveleiteket!

  

E-mail cím:   tinitanacsadas@citromail.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

HELP!!!!(utóirat)

(lollipopp, 2010.07.04 22:39)

Szerintetek a 4 év korkülönbség baj?? Ő 19 én meg 15...

HELP!!!!

(lollipop, 2010.07.04 19:27)

Már régen tetszik nekem tetszik egy srác.Csak az a bökkenő,hogy a barátnőm barátja....És 4 évvel idősebb nálam. Egy gimnáziumba járunk és rengeteget lógunk együtt...Szerintetek mit tegyek?? Tudom,a barátság fontosabb,de egyszerűen nem tudom elfelejteni. Már több,mint 2 éve tetszik,de a barátnőjével nincsennek vmi jóban....Nem szeretném ,ha a barátságunk tönkre menne,de én már nem bírom tovább!!Kérlek segítsetek! Köszi!lollipopp

Válasz Fairypawnek

(Szerk.Anita, 2010.07.02 18:26)

Kedves Fairypaw!
Azt mondta,hogy nem szerelmes beléd. Lehet,hogy azóta változott a véleménye vagy akkor csak egyszerűen félt a szemedbe mondani.
Ha egy fiú rád mosolyog,akkor már minimum,hogy barátként tekint rád.De lehet,hogy többet érez,mint barátság,de még kevesebbet a szerelemnél.
Adj neki még egy kis időt! A fiúk egy idő után úgyis lépni fognak!:')

Válasz lolcsinak

(Szerk.Anita, 2010.07.02 18:22)

Kedves lolcsi!
A fiúk gyakran viselkednek furcsán és kiszámíthatatlanok. Azt mondtad,hogy hallotta a barátnőd,hogy mondja a fiú,hogy jól nézel ki. Ha ezt mondja,valószínű,hogy tetszel neki! Lehet,hogy féltékennyé akar téged tenni,de lehet,hogy az osztálytársad is tetszik neki... De ha eljön az ideje,úgyis észreveszed,ha közeledni próbál hozzád:D
Sok sikert! Anita

S.O.S. Szerelem!! Szerintetek?

(Fairypaw, 2010.06.25 18:40)

Na nálam az a sztori, hogy 1-2 éve tetszik egy fiú az osztályból, de sajnos január-február környékén megkaptam hogy nem szerelmes belém, és most annyi gond között jött ez, hogy azóta is szenvedek az érzelmek miatt, meg oda veszett minden tisztelet, amit eddig kaptam az osztálytól. Már meg van a tisztelet visszaszerzése, de még mindig harcolok a fiú szerelméért. Korilag is csak 11 nap választ el minket, azzal nem kéne szenvednem. De már 1-2 haverom szerint már nagyon elfajultak az érzelmeim. Nem tudom mit tegyek =( Suliba 1-szer vagy 2-szer rám mosolyog, mikor mutattam gépen hogyan ülünk suliba, 1 vagy 2 méter választ el minket, és mondta hogy szuper, meg hogy egyszer mikor télen arcba dobtak, pedig akkor már kiszálltam már egyből ment a: Hagyjd őt békén! és már gyanús a helyzet de mint mondtam, januárt-február környékén mondta hogy nem szerelmes belém, szóval nem tudom mit tegyek. Kérlek segítsetek!

lolcsi

(LOLCSI, 2010.06.19 19:03)

Sziasztok van egy fiú,aki nagyon tetszik.
Suliban észrevettem,hogy bámul,a közelembe van,a haverjai furcsák,fel akarja magára hívni a figyelmet ha ott vagyok egyedül lány,és a barátnőm is mondta,meg azt hallotta,hogy Viki..............jól néz ki . És azt mondta,hogy mutogattak is rám.
meg,hogy egy csomószor bámul.De egyszer amikor a haverjai cikiztek akkor kiröhögött ős is.

Mivel osztálytársam(nem beszéltünk eddig valami sokat)tegnap osztálykiránduláson is nézett,valamikor odaállt mellém és a Lacinak(az egyik fiú haverom aki neki is a haverja)megmutattam a kulcstartóm és az oda vitte hülyeségből a vonat ablakhoz,és azt mondta kidobja(persze így se tette volna meg)ez még nem lett volna furcsa,de odament a sráchoz és neki is megmutatta,de csak neki.Még szórakozott egy sort és visszaadta.A srác meg elkezdett enyelegni(már előtte is elkezdte) az egyik osztálytársnőmmel akit ki nem állhatok mert egy nagy k*rva.Nem mutattam,hogy ez rosszul esett,se azt,hogy fájt.Most mit tegyek??Tetszem neki??Vagy nem????És ha igen akkor csak féltékennyé akart tenni??Kérlek segítsetek minél előbb!Köszönöm előre is.

Köszi

(Lilly, 2010.05.23 20:33)

Köszi, de már késő :) A barátságunknak már régen vége. És már nem is hiányzik. Néha még olyan, mintha barátok lennénk, de már nem az igazi. De már az egész osztály kezdi megutálni azt a lányt, aki miatt összevesztünk, már a Laura sem jön vele ki annyira jól. De azért köszi :)

noncsiii, (2010. 03. 02. 15:55)

(Szerk.- Andi, 2010.05.17 18:36)

Noncsi!
Ne arra figyelj,hogy az osztálytársad hogy és miért oltogat.Tudom,hogy idegesítő visszahallani a pletykákat,de a srác nem hiszem hogy sokat adhat a szavára,mivel hogy, Ti nagyon jól megvagytok:) Azt gondolom,jobban teszed ha továbbra is figyelsz a fiúra és (nem másokra) akkor több is lehet belőle.Egyébként is,ha az osztálytársad csak ennyit tud,hogy Rólad beszél butaságokat a fiúnak akkor ő azt úgyis megunja,illetve tudni fogja mi igaz és mi nem.
Hmm.. jó néhány téma közül lehet választani:sport,zene,film,kirándulás,család (például megkérdezheted van-e testvére és mennyi idős?)Vagy a beszélgetést azzal is indíthatod hogy: Hogy telt a mai napod?Mit csináltál ma? stb.. És már van is miről beszélni.
Sok sikert!:)

Válasz Lillynek (Barátságsztrájk )

(Szerk. Andi, 2010.05.17 13:24)

Kedves Lilly!
Nyilvánvaló hogy a legjobb barátnőd nem szeretné a te kevésbé jó barátnődet hanyagolni,ő továbbra is szeretne vele barátkozni.Szerintem azért is éreztette veled,hogy újra jóban legyél a másik lánnyal.Lehet,hogy beszélnetek kéne,így 3an,mivel Laura a legjobb barátnőd és ugye Te nem szeretnéd őt elveszíteni,talán újra lehettek jó barátnők,ha tisztázzátok a nézeteltéréseket.
Remélem sikerül rendbe hozni ezt a barátságot!

(Amcsi, 2010. 03. 17. 15:06)

(Szerk., 2010.05.17 13:00)

Szia Amcsi!
Semmi képpen ne feküdj le vele,ha nem tudod biztosan,szeret-e.Ahhoz,hogy megtudd,sok sok együtt töltött idő kell,közös programok,csak ti ketten.Ha mindenáron le akar feküdni,esetleg mondja,célozgat rá,hogy ha nem teszed meg,szakít veled ,hagyd ott,csak ki akar használni.
Ha viszont megérti,hogy még nem szeretnéd,vagy jobban meg akarod ismerni,és egyetért nem feltétlenül azért van veled,hogy ágyba vihessen.
Ha eljön az idő,érezni fogod.:)
Üdv: A szerkeztő.

Válasz (Orsy, 2010. 02. 13. 19:56)

(Szerk., 2010.05.17 12:55)

Helló Orsi!
Véleményem szerint egyelőre hagyd a srácot,valószínű hogy össze van zavarodva.Ez csak egy kifogás volt,hogy nem küzdöttél érte.Amúgy is:Mi az hogy egy lány küzd meg a fiúért...??Fel kéne világosítani valakinek ezt a fiút.Egy szerelemben nem kell küzdeni:vagy szeretitek egymást,vagy nem.
Azt tanácsolom,hagyd,ha biztos lesz abban,hogy bejössz neki hidd el,jelentkezni fog.
Sok sikert kívánok
Évi .

Válasz:Esztella (2010. 02. 03. 16:49)

(Szerk., 2010.05.17 12:46)

Kedves Esztrella!
Edzéssel nem fogsz lefogyni,csak ha diétázol.Fogyókúra gyermek és serdülőkorban egyáltalán nem ajánlott,azt felejsd el.Sajnálattal közlöm,de a nulla kalóriás étel csak egy mítosz.Egyél sok gyümölcsöt,kevesebb zsíros ételt.A kiadós reggeli ajánlott,napközben sűrűn,legalább 6-szor egyél keveset.Így a vércukorszinted sem fog ingadozni.

.............

(Amcsi, 2010.03.17 15:06)

Hello!
Van egy srác, aki azt mondja,hogy szeret, és le akar feküdni velem. Nekem is bejön, de nem tudom, hogy ő csak ki akar-e használni, vagy tényleg érez irántam. Hogy tudjam meg? Válaszoljatok!!! Köszönöm.

nono@nono.hu

(noncsiii, 2010.03.02 15:55)

Sziasztok!
Néhány tanácsot szeretnék kérni tőletek!
Voltam most hétvégén buliba és találkoztam egy sráccal. Beszélgettünk és nagyon szimpatikus, tehát bejön nekem. A buli után beszélgettünk msn-en, ott is áá tök rendes volt.
Kiderült, h. van egymásik csaj aki az oszt.társam és már egy hónapja msn-eznek és jóba lettek. Egyik barátom szerint az oszt.tásram rá akar nyomulni a srácra..
Kérdezgeti a srácot, h. milyen voltam a buli, meg h. oltogat a hátam mögött a srácnak megilyenek.. A srác még nem döntött szerintem, de mit tehetnék, h. ki üssem a nyeregből az osztálytársamat?
Az osztálytársam am egy kihidrogénezett hajú picsa jelölt.., a srác pedig egy rockbandában játszik.
És még annyit, h. tudtok mondani olyan témákat, amivel a sráccal el lehet beszélgetni?
Előre is köszii:)

cicuska97@citromail.hu

(Orsy, 2010.02.13 19:56)

Sziasztok!Van egy fiú,akivel sokáig szemeztem,bizsergett köztünk a levegő.Aztán egyszer chaten elmondtam neki,hogy tetszik nekem.Ő erre napról napra azt válaszolta,hogy majd átgondolja,alszik rá eggyet,nem tudja...aztán azt mondta,hogy nem küzdöttem érte eléggé,meg hogy mindig azt mondtam h akkor igen vagy nem?(jó,bevallom hülye voltam,de ez most nem lényeg)Csak kiakart térni szerintetek a válasz elől vagy szeret? Mert azóta állandóan szemezünk,és mindig ott van ahol én,állandóan összeakad a pillantásunk,és a barátaim azt mondják,hogy rám máshogy néz mint a haverjaira.Szerintetek bejövök neki?Beszéljek vele?:S Help me,please!!

Barátságsztrájk

(Lilly, 2010.02.12 18:55)

Segítsetek Légyszives! Tudjátok, régen két barátnőm volt, egy legeslegjobb, meg egy kevésbé jó. Aztán a kevésbé jóval összevesztem, - és ez amolyan örökharagnincsbocsánat dolog volt - de a barátnőm, a Lau továbbra is haverkodott vele. Ez a dolog nem tett jót a barátságunknak. A Laura álandóan nyaggatott, hogy miért haragszom úgy, pedig ő szerinte tökre kedves. Szóval a barátságunk rossz irányba kezdett haladni. Egyszer megkérdeztem a LAURÁT, hogy miért haragszik úgy rám, ő meg azt mondta, hogy mert soha nem mondtam el neki, hogy min kaptunk össze. Aztán valahogy túltettem magam rajta, és elmondtam neki, a LAU meg erre elkezdte azt, hogy ő csak azt akarja, hogy.... és mondott pár dolgot, ami nekem nem esett az ínyemre. És mert látta, hogy nem akarok engedni, elment, és amikor fél óra múlva visszajött, akkor a LAURA mondta, hogy na jó, már épp eléggé összevesztünk. Aztán a következő napokban egész jól elvoltunk, bár nem volt a régi. De nemsokára a LAU kieszelt valamit: ha mondtam neki valamit, akkor csak egy szóval válaszolt, és messziről elkerült. Rögtön rájöttem, mi a szitu. Azt akarta, hogy érezzem, milyen volt a legeslegeslegnagyobb ellenségemnek. Mit tegyek? Belehalnék, ha a LAURA nem lenne a barátnőm!!! Előre is soksoksoksoksok xtra hálás köszönet!!

tinitanacsadas

(Varga Krisztina, 2010.02.08 14:58)

hogy tölthetem ki a tesztet?

combproblem

(Esztella, 2010.02.03 16:49)

Sziasztok!Azért fordulok hozzátok mert baj van a combommal.Kicsit nagyobb mint szeretném de egyszerűen nem tudok lefogyni.Lehet ilyen a testalkatom de...Egyébként féléve járok edzésre és nem csökken a háj hanem inkább átalakul izommá.
Ez nagyon zavaró.
Esetleg tudtok tippet adni?pl.:napi 5 perces torna,életmódváltás...
Esetleg van olyan gyümölcs ami fogyaszt v nullkalóriás?
Am mindenem tök vékony, még a vádlim is tök lapos de szeretnék csúcsformába lendülni nyárra!!!!!!!!
Köszi

-------

(ritu, 2010.01.30 15:23)

van egy srác akibe fülig szerelmes vagyok.. nyáron sűrűn taliztunk össze csokoloztunk hülyültünk.- de akk a járást nem mertem megkérdezni.. aztán amikor összetaliztunk megunt ösze fele. akk megint smároltunk stb. de akk is nem mondott semmit csak ölelgetett stb. és most nem rég megint oda jött meg minden smároltunk stb. táncoltunk(buliba volt) és az egyik haveromnak aszonta h jár velem meg szeretne is... de én meg tökre bevoltam zsongva h dejo járunk.. de mostmeg már 2hete nemis láttam:(... sose mond semmiit milehet a baj?fél h mit fognak szolnI? am tuti nem szégyel hát a legjobb haverjával is jártam már meg nem vok szégyelni valo.. vmi más lehet az ügyben..demi?.am meg nem akarok tul nyomulos se lenni..:( segitcsetek hagyam v ne?.. de annyira szeretem(L)

Válasz Mártinak!!!

(válasz, 2010.01.02 12:19)

Hagyd békén az O...-ot felejsd ell!!! nincs jövőtök 

 

Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 393445
Hónap: 1879
Nap: 79