Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kérdezz-Mi segítünk!

2008.12.09
                    Üdvözlünk!   
 
 
 
 
Kép
 Kérdésed,gondod van,és nem tudod megosztani másokkal?Vagy csak nem mered senkinek sem elmondani a problémád?Akkor ezt a cikket Neked találták ki! Írj ide,vagy ha nem akarod hogy más is lássa,akkor szerkesztőségünkbe.Mi segítünk problémád megoldásában! Kérdésekre 5 munkanapon belül válaszolunk.Írj nyugodtan,akár névtelenül is!  Várjuk a leveleiteket!

  

E-mail cím:   tinitanacsadas@citromail.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

girl

(girl , 2009.11.15 15:54)

rájöttem mit csináljak és hagyom mer nem ér annyit de azért kösz

5236ma@citromail.hu

(girl, 2009.11.13 17:20)

van egy srác akivel szakítottunk de még mindig nagyon szeretem. hogyan tudnám esetleg visszahódítani h próbáljuk meg még egyszer?
és az már eleve rossz volt h nem mondta el a barátainak h járunk?vagy inkább haggyam és keressek mást?

Ezer köszi!

(Tamara, 2009.11.10 08:35)

Köszi, hogy válaszoltatok nekem! Igen, el fogom mondani! Most úgyis a fél osztály szekál, hogy mért változtam meg ennyire. Nagyon szépen köszönöm!

Válasz Tamara

(Válasz Tamara, 2009.10.29 15:41)

Ha belegondolsz, lehet nem is olyanok azok a lányok akiket gyülölsz, mint azt Te hiszed... Lehet nagyon jó fejek, és a barátnőd azért lóg velük. Ha semmiképp nem akarsz velük jóba lenni, akkor mond meg a barátnődnek, hogy neked nem tetszik, hogy olyanokkal barátkozik, akik nincsenek a Te barátikörödbe. Ha meg ezért megharaszik, akkor ne törödj vele. Nem érdemli meg a barátságod... Ha legjobb barátnők vagytok, akkor megtudjátok beszélni a dolgot veszekedés nélkül is. ;)
Ne feledd: az élet túl rövid ahhoz, hogy haragudj valakire! :)

Mi tévő legyek?

(Tamara, 2009.09.09 16:50)

Egész nyáron halálfélelemben voltam, mert már magamban 10000000-szer megkérdőjeleztem, hogy vajon még mindig tényleg barátnőm-e az eggyik osztálytársam.(Tényleg nagyon szeretném, ha újra legeslegjobb barátok lennénk.) És évnyitón is tök rendes volt, meg az első pár napban, és én már azt hittem, minden okés lesz, de aztán jött az óriási PROBLÉMA! Merthogy a barátnőm elkezdett két lánnyal lógni egész nap. Nem is lenne ez önmagában rossz, csakhogy az a két lány történetesen az a két csaj, akiket a LEGJOBBAN GYŰLÖLÖK A FÖLDKEREKSÉGEN!!!! Mit tegyek? Mondjam el a barátnőmnek, hogy ez zavar? Nem lesz mérges?
Előre is köszi!

tinitanacsadas@citromail.hu

(Egyenes haj...de hogyan????, 2009.08.26 18:01)

sziasztok!
Én elég kül.kérdéssel fordulok hozzátok...
az lenne a probléma h ha reggel kivsaalom a hajamat akk. 1-2 óra múlva begöndörödik a hajvégem...szerintetek azért mert nem egészen a hajtőtől vasalom????akk.hogyan vasaljam jól???

Hmm...

(pancsita, 2009.06.06 18:51)

az osztályomban már egy csomó lánynak (15-ből 8-nak kb.) megjött csak nekem nem és szinte mindenki kinézné belőlem hogy megjött mert elégg érettnek is látszom hozzá és ezért már kaptam rossz megjegyzéseket (hogy már megjött). Lányoktól és fiúktól egyaránt de a lányoktól többet. És nem merek közbe szólni hogy nem jött meg csak pofákat vágok. Mert az olyan ciki lenne.Ja és ráadásul orvosi vizsgálaton mindenkinek (szinte) akinek nem jött megmondták hogy következő évben megfog jönni , de nekem azt mondta hogy még nem fogok... légyszi segítsetek! köszi! ja és olvastam a menstruációs cikk-eteket segít a felkészülésben ha egyszer valahára..

Fogkő

(Szerk.Évi, 2009.05.23 15:03)

A fogkő a fogakon található lepedék elmeszesedésével jön létre,oly módon,hogy a nyálban található ásványi anyagok beépülnek a lepedékbe,amely így megkeményedik.A baktériumokat tartalmazó fogkő a fogfelszínekre és a fogművekre rakódik,azokhoz erősen kötődik,ezért csak professzionális módszerek segítségével távolítható el.Azt ajánlom,hogy menj el fogorvoshoz.

Válasz-Farki

(Szerk.Évi, 2009.05.23 14:58)

szia!
1.Körömrágásra lehet a gyógyszertárakban kapni kifejezetten körömrágásra egy olyan körömlakkot,aminek rettenetes íze van,és ettől garantáltan elmegy a kedved a körömrágástól.Ez viszonylag olcsó megoldás.
2.A szőr minden fajta szőrtelenítő készítménytől,borotvától,gyantától visszanő.Egyetlen megoldás van,a végleges szőrtelenítés,de ez nagyon drága mulatság,és nem ilyen fiatalkorban ajánlott.Ha nem szeretnél borotvát használni,vannak szőrtelenítő krémek,amik több ideig selymesen tartják a bőrt,mint a borotva.Ha ez mellett döntesz,akkor olvasd el a használati utasítást,és tegyél a karodra egy kis krémet,10percig hagyd rajta,ha nem történik semmi,akkor használhatod,ha viszont a bőröd bepirosodik,akkor azt jelenti,hogy allergiás vagy rá,és ebben az esetben ne használd a készítményt.Ha a hónaljadon csak pár szál szőr van,akkor inkább hagyd,és azt ne szőrtelenísd.
3-4.Ezzel nincs semmi baj,hogy negyedikben tudtad meg hogy születik az ember.Mond el az osztálytásaidnak,hogy most már tudod,és ne csúfolódjanak,mert ez téged nagyon bánt.Ha tovább folytatják a csúfolódást,hagyd rájuk,engedd el a füled mellett,ne is foglalkozz velük.Ha látják hogy nem veszed figyelembe,ők is abba hagyják egy idő után.

Dodi-válasz!

(Szerk., 2009.05.23 14:37)

Szia!Ezt el kell fogadni,hogy a barátnődnek egy másik legjob barátnője van.Ha téged elhanyagol,beszélj vele,biztosan megérti.Próbálj mind kettő lánnyal ugyanannyit foglalkozni.Legyetek a három legjobb barátnő.

Gizella

(Szerk., 2009.05.23 14:32)

Szia!Úgy tűnik,hogy a srác még túl komolytalan egy normális kapcsolatra.Te nem sokat tehetsz azért,hogy megkomolyod.Addig is keress magadnak egy komolyabb fiút,aki nem szégyelli a barátnőjét a haverjai előtt.

fogkő

(Réka, 2009.05.09 20:23)

a fogkő akkor is lejön ha mosom a fogam?lécci írjatok!!!!!!

:( S.O.S

(farki , 2009.05.09 16:57)

1.Nagyon-de nagyon rágom a körmöm,és viszonylag olcsó módszerrel szeretnék leszokni róla.Kérlek segítsetek valahogy.
2.Ráadásul,szörnyen szőrös a lábam és a kezem.alig merek rövidújú rucikat húzni,vagy rövidnacikat,mert egy csoomó idióta elmebeteg fiú azosztályból(még nagyon éretlenek) egyfojtába azzal jönne,hogy szőrös majom...A hónajam is csak egy picit szőrös,és amikor órán felemelem a kezem,az a 4-5 szál szőr kilátszik.El akarom tüntetni a szőröket a testemről, mindenképpen a lábamról és a kezemről,valami kevésbé fájdalmas módszerrel.Nos ezt csak rossz szóval lehet kifejezni,de az epillátortól és a gyantától beszarok,a borotvától meg visszanő.
3.Ja és van mégegy problémám:A lányok az osztályból kiközösítenek,így csak idősebb barátnőim vannak
4.Bocsi hogy ennyit írok,de...A csajok az osztályból bogyisnak csúfolnak,mer 4.-osztályba tudtam meg,hogy szeretkezésből baba lesz,és az arcom is egy kicsit fiatalabb..Összefoglalva:Mit tegyek,hogy népszerű legyek,ne rágjam a körmöm,és ne legyek szőrös és bogyis.S.O.S. Segítsetek.Vagy ide irjátok,vagy az e- mailomra:rekomail@freemail.hu
10000000000 és még 1 köszönet ha segítetk.Farki

szdori1@citromail.hu

(dodi, 2009.05.09 15:47)

help
a legjobb barátnőmnek megmondtam őszintén h van másik legjobb barátnőm, akire mellesleg eddig pikkelt.most egy másik lánnyal vagyok jóba de azóta a két barátnőm elválasztahatalanok és msn-en mindig letagadják

Most mi legyen?

(Gizella, 2009.05.07 21:19)

Van egy srác aki már vagy fél éve tetszik, és ezt tudja is. Nem tudja sose eldönteni h mit akar. Mostmeg bejött egy baj :S A barátai mindig velem cikizik, ezért nem mert felém közeledni és lekezelően bánik velem. Régebben nem volt ilyen, és volt már mikor én tetszettem neki. Talizni sem mert és ha megláta az utcán, mindig elkezdi h én követem meg elbújik előlem. Mit tegyek h lépjen és normális legyen?

Válasz Nem tudomnak

(Szerk. Nóri, 2009.05.03 10:21)

Szia!
Ha nagyon zavar: fuss napi 15-20 percet vagy többet, járj sokat sportolni sok egészséges ételt egyél és meglátod meg lesz az eredménye!! :D
Nóri

Válasz Jerry

(Szerk. Nóri, 2009.05.03 10:16)

Szia!
Szerintem beszélj vele ha igazán szereted. A neveket lehet hogy csak azért írja ki hogy te féltékeny legyél, vagy.. ő se tudja mit akar.
Egyik barátnőmmel is így volt (de ők messzi laktak egymástól) hogy a fiú ilyeneket csinált de barátnőmnek azt mondta hogy szereti.. (ő is szerette de még picit félt tovább lépni) és a fiú megunta pár hónap után és lett egy barátnője.. Szerintem minnél előbb beszélj vele ne hogy veled is ez legyen. Én szurkolok!! Remélem segítettem. :D
Nóri

segítség

(nemtudom, 2009.04.25 10:17)

hello! kicsit nagy a seggem és szeretném ha kisebb lenne mit csináljak?

Mit tegyek?

(Jerry, 2009.03.30 21:53)

Van egy fiú akivel 1 éve ismerjük egymást és hol ő szeretett belém, hol én...de most már fél éve nagyon szeretem, de ő meg nem lép semmit, mert asszem h fél vmitől. Én nagyon imádom, és mindig próbál idegesíteni, hogy kiír msnre más neveket szívvel. De van mikor annyira, kedves, mintha járnánk, máskor meg lenéz és piszkál. :( Nem tom, hogy mit akar. Kérlek segítsetek. Köszi

Válasz

(Szerk., 2009.03.25 19:42)

Szia!
A szemüveg trendi,sokan akkor is hordják ha nem is rossz a szemük.A fiúk is szeretik,mert a lányok értelmesebbnek látszanak szemüvegben:)(Én is az vagyok)
Azért hordasz fogszabályzót,hogy később gyönyörűek legyenek a fogaid.Egy szép fogsor felér egy ékszerrel.Biztos hallottad már ezt a mondást.Gondolj arra,ezt a szépségedért teszed!Másfél év tudom hogy kicsit soknak tűnhet,de próbáld meg azzal egyensúlyozni,hogy utána egyenletesek lesznek a fogaid!:)
Mindenkinek van rossz napja,amikor nem tud úgy koncentrálni mint máskor.Ha nem érted az anyagot,szólj a tanárnak,hogy magyarázza el még egyszer.
Negatív gondolatok ellen azt tanácsolom,hogy írd fel egy lapra 5 jó tulajdonságot(Külső,belső.Pl: Szép a szemem,Szépen mondok verset,stb...)
Ne mond azt hogy nincs!!!Ha leírtad a jó tulajdonságaid,olvasd a tükör előtt!Ha kell,többször is.Ha negatív gondolataid támadnak,csak mondogasd a jó tulajdonságaid!
Sok sikert,és fel a fejjel:Évi 

 

Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>

Statisztika

Online: 2
Összes: 393441
Hónap: 1877
Nap: 79