Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az 5 legdivatosabb kiegészítő télre

2010.01.13

Gigászi sálak


Minél hosszabb, vastagabb, puhább és melegebb, annál jobb! Rajongunk a Missoni-bemutatón látott megoldásért: a modellek két-három hatalmas „gyapjúkígyóval” a nyakukban jelentek meg a kifutón.

H&M
H&M
Pimkie
Pimkie
Missoni
Missoni


 Szőrös sapka


Sokak szerint borzalmas, szerintünk körítéstől függően bohém vagy éppen nőies. A természetes színek és a nyolcvanas éveket idéző neonárnyalatok is ugyanolyan divatosak. Hogy ne nézz ki úgy, mint aki Szibériából települt Magyarországra, ne viseld szőrös gallérú kabáttal vagy szőrmellénnyel.

C&A
C&A
Orsay
Orsay
Milly
Milly

 

 Bőrkesztyű


A szezon slágeranyagából készült kesztyűért mi is odavagyunk. A trendkövetők válasszanak az autóskesztyűk vagy a könyékig érő darabok közül. Szerezz be klasszikus, időtálló darabot, amelyben sokáig gyönyörködhetsz.

Pannon Pécsi Kesztyű
Pannon Pécsi kesztyű
Orsay
Orsay
Lanvin
Lanvin


 Virágos kendő


Enyhébb időben nincs feltétlenül szükség vastag sálra. Csempésszünk egy kis üdeséget és romantikát a késő őszi és téli napokba élénk színű, virágmintás kendőkkel.

Vero Moda
Vero Moda
Promod
Promod
Marc Jacobs
Marc Jacobs


 Kalap


A kalap ma már nem csak az ultranőies hölgyek ruhatárában fér meg. Bőrszoknyával lehet vagány, farmerrel lezser. Akármivel is viseled, izgalmas pluszt visz az öltözködésedbe.

Kalapszalon
Kalapszalon
Barett
Barett
Loewe
Loewe

Forrásunk:NőkLapjaCafe

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Válasz

(Szerk., 2010.01.21 17:47)

Ha neked tetszik akkor nyugodtan vedd fel nem kell attól félni hogy ki nevetnek.ha úgy gondolod hogy kinevetnének akkor magadban sem bízol. a virágos sálakból rengeteg fajta kapható válasz belőle minél színesebb fiatalosabb darabokat.a bőrkesztyűvel kapcsolatban még:nyugodtan vedd fel nem kell félni hogy kinevetnek ha kinevetnek akkor mond azt,hogy neked ez tetszik és nem vagy hajlandó miattuk levenni.

helloka

(lányka, 2010.01.21 17:09)

nekem tetszenek ezek a ki egészitök
de börkesztyüt nem merek felvenni mert félek hogy a barátaim ki nevetnének . pedig az uj holdba is alice-nek is van piros ...
szerintettek mit cisáljak
a virágos sál szerintettek nem gáz egy kcisit viszont az nekem nagyon tetszik egyesek szerint öreganyás :s :(

 

 

Archívum

Naptár
<< Október / 2019 >>

Statisztika

Online: 3
Összes: 296745
Hónap: 2283
Nap: 100