Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sminkelés

2008.12.06

Szuper smink 2 perc alatt!

 

 

 

Nem lehet elrontani!

 

Egyszerű és hatékony lépésekkel két perc leforgása alatt elkészítheted sminkedet. Válassz többfunkciós termékeket, hiszen ezekkel igazán gyorsan dolgozhatsz!

 

Első lépés: Alapozás (30 másodperc)

Használj színezett hidratálókrémet vagy könnyű, krémes alapozót az egész arcon, vagy ahol szükség van a bőr elfedésére, például vörös szemhéjakra vagy az orr két oldalán húzódó árnyékokra. Kenj krémes korrektort a szem alá, dolgozd el a gyűrűsujjaddal, majd simítsd az arc két oldala felé.

Második lépés: Festék (30 másodperc)

Alkalmazz kétfunkciós arc- és ajakpirosítót, az orcákra és az ajkakra kenve. Vigyél némi csillogást a szádra a hozzád illő árnyalatú szájfénnyel.

 

 

Harmadik lépés: Szempillaspirál (45 másodperc)

Elég egy gyors mozdulat a szempilla-göndörítővel vagy egy kevés festék a pillákra a spirállal, és máris hangsúlyosabb a tekinteted.

Negyedik lépés: Haj (15 másodperc)

Keféld át a hajadat, a dús hajra használj fényszérumot, a hullámos és göngör tincsekre hajkrémet, finom, vékony szálú hajra pedig hajolajat.

 


Teszteld színtípusodat!

Az emberek arcbőrük árnyalata szerint két nagy színtípusba sorolhatók. Az egyik a meleg arcszínűek csoportja sárgás árnyalatokkal, a másik pedig a hideg arcszínűek csoportja rózsaszínes árnyalatokkal. Amint meghatároztad saját színtípusodat, sokkal könnyebben kiválaszthatod a számodra ideális alapozót a barackszínűek és a rózsaszínes árnyalatok közül. Elég 4 egyszerű lépést követned, hogy kiderüljön, mely színvilág áll közelebb hozzád. A teszthez akár segítséget is kérhetsz, ha nehezen tudsz dönteni!

  • Próbálj fel egy arany és egy ezüst karkötőt. Melyik áll jobban? Ha az arany, akkor a meleg, ha az ezüst, akkor a hideg színtípusba tartozol.
  • Tekerj a fejed köré egy narancssárga, majd egy rózsaszín sálat. Ha az utóbbi mellett tűnik üdébbnek az arcszíned, hideg színtípusú vagy, ha a narancssárga az előnyösebb, a meleg színcsoport áll közelebb hozzád.
  • Vess egy pillantást az alkarodon húzódó erekre! Kékek? Akkor bőröd hideg árnyalatú – ha viszont inkább zöldesnek látod azokat, bőröd színe meleg.
  • Próbálj föl egy fehér, majd egy krémszínű felsőrészt. Jobban festesz a krémszínűben? Akkor a meleg típusodhoz jobban állnak a hamvas színek. A fehér tetszett jobban magadon? Akkor hideg színtípusodhoz inkább a rózsaszínes árnyalatok illenek.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 397720
Hónap: 2467
Nap: 73